eGP – tidningen i digitalt format 2019-03-20T10:04:30+00:00
eGP - tidningen i digitalt format.

eGP – tidningen i digitalt format.

Ta del av all vår kvalitetsjournalistik oavsett var du befinner dig. eGP är den digitala versionen av papperstidningen som du läser i din mobil, surfplatta eller dator och den utkommer varje dag året om. För att kunna läsa eGP behöver du skapa ett konto. Har du redan ett är det bara att logga in och börja läsa.

Läs eGP
Hämta eGP-appen
Hämta eGP-appen

Logga ut

Prenumerera

Så läser du eGP

Klicka på bilden så startar en instruktionsfilm som visar hur du läser eGP och hur du skapar konto.

Så fungerar eGP

Klicka på bilden så startar en instruktionsfilm som visar hur du skapar konto.

Välj hur du vill läsa.

Läs eGP på det sätt som passar dig.

Välj mellan att läsa i mobilen, på surfplattan eller datorn. Ladda ner appen på AppStore och Google Play så är du bara ett klick bort från dagens tidning. För att läsa på datorn behöver du .
eGP läser du i mobilen, på surfplattan eller i datorn. Ladda ner appen på AppStore och Google Play så är du bara ett klick bort från dagens tidning. För att läsa på datorn klicka här så öppnas tidningen automatiskt.
eGP läser du i mobilen, på surfplattan eller i datorn. Ladda ner appen på AppStore och Google Play så är du bara ett klick bort från dagens tidning.
eGP var du än är.

Läs eGP var du än är.

Med eGP kan du alltid läsa en färsk morgontidning även när du är bortrest. Oavsett var du tillbringar din semester kan du alltid ha med dig en dagens tidning.

Läs offline.

Läs offline.

I mobilen och surfplattan kan du ladda ner din tidning. Då kan du läsa när det inte finns internet. Du kan också låta eGP laddas ner automatiskt på natten.

Pappersfria dagar.

Pappersfria dagar.

Även helgdagar som juldagen och midsommardagen finns möjlighet att läsa tidningen tack vare eGP, även för dig som prenumererar på papperstidningen.

eGP ingår i din prenumeration alla dagar, året om. Även om du alltid läser papperstidningen i vanliga fall finns det några gånger varje år när eGP är extra bra att ha tillgång till.

De dagar då man kan läsa eGP:

Nyårsdagen
Trettondag jul
Långfredag
Annandag påsk
Första maj
Kristi himmelsfärdsdag
Sveriges Nationaldag
Midsommardagen
Alla helgons dag
Juldagen
Annandag jul

Frågor och svar

eGP ingår i alla våra prenumerationer. För att komma igång besöker du vår prenumerera sida.

Prenumerera på Göteborgs-Posten

I din prenumeration ingår alltid eGP, som är en digital version av papperstidningen. För att läsa eGP behöver du ha tillgång till Mitt konto och om du inte redan har tillgång, så är det enkelt att skapa. Vi har tagit fram en manual, som hjälper dig att komma igång med ditt konto.

Skapa Mitt konto

När du har skapat kontot så kan du läsa eGP på din dator, surfplatta eller telefon.

Läsa eGP på din dator:
På sidan du just nu besöker kan du läsa eGP på din dator. Klicka på Logga in om du inte redan är inloggad och klicka sedan på knappen Läs eGP, så kan du läsa dagens tidning eller läsa i vårt tidningsarkiv.

Läsa eGP i surfplattan eller mobilen:
eGP finns som app för iOS, Android och Windows Phone & Tablet. Börja med att hämta hem eGP för din surfplatta eller mobil.

Hämta hem eGP för iOS på App Store.

Ladda ned eGP på Google PlayLadda ned eGP på Windows Phone & Tablet

När du hämtat hem och öppnar appen, så klickar du på den tidning du vill läsa. Du får då upp en köpsida där du klickar på Jag är redan prenumerant. Logga sedan in med dina användaruppgifter, för att läsa eGP.

Så här navigerar du:

För att bläddra i tidningen, använder du pilarna som syns i e-tidningen på skärmen.
Du kan zooma både in och zooma ut genom att:
* Snurra på hjulet på musen eller
* Använda knappen ”page up” respektive ”page down” på tangentbordet (PC) eller
Fn + ”page up” respektive ”page down” på tangentbordet (Apple) eller
* Dubbelklicka var som helst på en sida

Vill du öppna en enskild artikel, klicka på den en gång.

I högermenyn hittar du fler funktioner som exempelvis att söka efter artiklar eller läsa äldre utgåvor av Göteborgs-Posten.

Via appen kan du alltid ladda ner senaste tidningen automatiskt när du har tillgång till wifi. På så sätt kan du läsa senaste eGP när du exempelvis satt dig på bussen eller är på semester.

Gå in i huvudmenyn för eGP, där du kan enkelt söka upp tidigare nummer av tidningen.

Ja, det går utmärkt att läsa eGP utomlands. Tänk på att ladda hem dagens eGP när du har tillgång till wifi. Kostnader för nedladdning via mobilnätet är olika beroende på land, kolla aktuella priser med din operatör. När dagens eGP är nedladdad kan du självklart läsa den utan att vara uppkopplad.

Det görs på lite olika sätt beroende på hur du köpte tidningen.

Om du köpt din prenumeration genom oss:
Du säger upp din prenumeration genom att kontakta vår kundservice alternativt skicka en skriftlig uppsägning.

Om du köpt din prenumeration direkt från eGP appen:

iOS
Avsluta prenumerationen genom att gå in i Inställningar/iTunes och App Store och logga in på ditt Apple-ID (tryck på Visa Apple-ID och skriv in i ditt lösenord). Under “Prenumeration” kan du hantera prenumerationen. Detaljerad instruktion hittar du på Apples supportsida.

Android
Mer information om hur du avslutar din prenumeration finns på Googles supportsidor.

Windows
Efter att vald period löpt ut så måste du manuellt förnya din prenumeration.

Övriga frågor och svar

De vanligaste frågorna som gäller din prenumeration, våra produkter och tjänster har vi samlat i vårt kundforum. Här kan du även ställa frågor till oss.

Till kundforum