Prenumerera på GP 2019-06-25T08:32:24+00:00

Prenumerera på GP

Hur vill du läsa Göteborgs-Posten?

Nyhetssajt

Erbjudande!
Allt innehåll på Nyhetssajten.

49 kr för 3 månader *

Välj

Ingen bindningstid

 • Alla artiklar på gp.se

 • Unika erbjudanden på upplevelser, evenemang och resor

Villkor för erbjudandet*.

E-tidning

Erbjudande!
Papperstidningen i digitalt format.

99 kr för 3 månader*

Välj

Ingen bindningstid

 • E-tidningen (papperstidningen i digital form)

 • Alla artiklar på gp.se

 • Unika erbjudanden på upplevelser, evenemang och resor

 • Digitalt korsord

 • Digitalt sudoku

Villkor för erbjudandet*.

Papperstidning

Från 269 kr per månad

Välj

Ingen bindningstid

Från 449 kr per månad

Välj

Ingen bindningstid

 • Papperstidningen i din brevlåda

 • E-tidningen (papperstidningen i digital form)

 • Alla artiklar på gp.se

 • Unika erbjudanden på upplevelser, evenemang och resor

 • Digitalt korsord

 • Digitalt sudoku

Lokal kvalitetsjournalistik med GP

Lokal kvalitetsjournalistik

Trovärdigheten är Göteborgs-Postens största tillgång. Det lägger grunden för allt tidningen ska vara och är huvudorsaken till att mer än 600 000 människor varje dag läser GP.

GP:s journalistik ska vara vass, sann och trovärdig. Den ska beröra och påverka samhällsdebatten. Vi ska sätta saker i dess sammanhang, förklara skeenden och guida läsare i vardagen. Med hjälp av oss ska det bli lättare att förstå världen.

Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med göteborgarna gör att vi kan ge våra läsare vad vi är bäst på – riktig och viktig lokal journalistik som gör skillnad.

Prenumerera på senaste nytt på gp.se

Senaste nytt på gp.se

GP:s nyhetssajt, gp.se, fokuserar på nyhetshändelser i Göteborg och Västsverige. Vi prioriterar lokala nyheter, sport och nöje, men även stora inrikes- och utrikesnyheter har en given plats. Vi vill också ge våra läsare full koll på utbudet och händelserna som kan förgylla vardagen; med konsumenttester, evenemangsguider, sportresultat, vinrecensioner, restaurangguiden Uteätarna och Krogkollen, film- och skivrecensioner.
Papperstidningen i din brevlåda med GP.

Papperstidningen i din brevlåda

På julafton, sommarlovsdagar eller en vanlig sömnig söndag ser vi till att du varje morgon, i ottan oavsett väder får nyhetsläget i pappersformat levererat hem ända fram till hallmattan och brevlådan.
Papperstidningen i digital form från GP.

Papperstidningen i digital form

Läs tidningen som du är van att den ser ut, men i digital form istället för på papper. Tidningen kommer varje dag till din mobil, läsplatta och dator, oavsett om du är hemma, på landet eller utomlands. E-tidningen erbjuder allt papperstidningen gör; det välbekanta utseendet, sättet att presentera och prioritera nyheterna på och givetvis hela innehållet. Den enda skillnaden är att när du läst klart behöver du inte gå till pappersåtervinningen utan bara stänga fönstret.
Erbjudanden från Nytta & nöje för dig som prenumererar.

Unika erbjudanden

För dig som prenumererar på GP erbjuds en värld av förmåner och utvalda upplevelser. Få tillgång till Göteborg på ett lite härligare sätt; gå på shower och konserter och njut av spa. Åk på julmarknader eller stå så nära en varg att du nästan kan klappa den. Eller varför inte besöka ett nytt land med våra unika resor?
E-böcker med extra läsning bara för dig med GP.

E-böcker med extra läsning

E-boksbiblioteket består av godbitar ur tidningen – ofta kompletterande med extramaterial. E-böckerna ingår i din prenumeration och de kan enkelt utan extra kostnad laddas ner. Vi fyller löpande på med nya boktitlar – håll ögonen öppna.