Göteborgs-Posten är Göteborgs största tidning med 600 000 läsare varje dag i digitala kanaler och i print. GP är en del av SLM – Stampen Lokal media och tillsammans med våra systertidningar Bohusläningen, TTELA, Hallands-Posten, Hallands nyheter och Strömstad tidning är vi den dominerande nyhetsförmedlaren i Västsverige.

Vår publicistiska idé
Vi ska vara den självklara nyhetsförmedlaren i våra lokalsamhällen. Vår journalistik ska vara vass, sann och trovärdig. Den ska beröra och påverka samhällsdebatten. Vi ska sätta saker i dess sammanhang, förklara skeenden och guida vår publik i vardagen. Med hjälp av oss ska man förstå världen bättre.

Digitalt kan du läsa GP i mobilen, i datorn eller som eGP.

GP i mobilen
GP:s nyhetsapp finns tillgänglig för iPhone-, Android- och Windowstelefoner. Vill du hellre läsa via vanliga websajten går du helt enkelt in på gp.se i din mobil.
Här finns de senaste nyheterna med fokus på Göteborg och Västsverige. Du hittar också en rad mobila tjänster med stor nytta för våra läsare; trafikkameror, vinrecensioner, restaurangguiden Uteätarna, film- och skivrecensioner och sportresultat. Du kan också få senaste nytt i form av en nyhetsflash.

gp.se
GP:s nyhetssajt, gp.se, fokuserar på nyhetshändelser i Göteborg och Västsverige. Vi prioriterar lokala nyheter, sport och nöje, men även stora inrikes- och utrikesnyheter har en given plats. gp.se innehåller flera undersajter som specialiserar sig på ämnesområden, exempelvis sport, nöje, kultur, konsument och bostad. För den som aktivt söker kultur- och nöjesevenemang finns även Guiden på gp.se.

GP digitalt – eGP
eGP är en digital version av tidningen som du läser i din läsplatta, i mobilen eller på datorn. I eGP finns allt det som finns i papperstidningen och ibland lite till.
När du har hämtat hem dagens eGP kan du läsa den var du än är, även då du saknar uppkoppling. På bussen, i bilen, i utlandet eller vid köksbordet.
eGP ingår alltid i din prenumeration och den utkommer varje dag, hela året, även röda dagar.

2015-04-02T17:06:44+00:00